starsky Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Hej, Do czego służy przewód numer 6 na rysunku poniżej? olej tam spływa do przepalenia? mój jest zaolejony w środku.... Wchodzi do niego rurka która idzie pod filtrem powietrza. Przy uszczelnieniu numer 7 mam takie dziwne śmigiełka nie ma ich w etk?! Potrzebne to jest do czegoś ? Z góry dzięki! Edytowane 8 Listopada 2018 przez starsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 OK, ten przewód jest od odmy. Najwyraźniej to czego odma nie odfiltruje idzie do przepalenia... w mooim przypadku jest tego stanowczo za dużo... Czy ktoś spotkał się z wymianą plastikowego separatora oleju na filterek oleju z e39/e46 ? Nie ma tego za wiele w internetach. Ja mam ten separator po lewej i nie jest on w mojej ocenie idealny. Myślę czy nie spróbować z filtrem jak po prawej? oczywiście wadą filierka jest wymiana co jakiś czas pewnie nawet często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Możesz wymienić, ale jak separuje ci spore ilości, to ten filterek będziesz musiał barrrdzo często wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi