Xaime91 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Wpadłem na pomysł składania lusterek z pilota w e46 touring 2005r. Lustra są elektryczne i składane jednak brak el. Foteli z pamiecią. Da się to jakos rozwiązać np: przekaźnik czy cos wpiete pod sygnal zamka i przycisk skladania. Czy moze jakos kodowaniem da sie ? Bo jednak gdzies na fb czytalem ktos mial skladane z pilota bez el. Foteli. Moze zmiana lub dolozenie jakiegos modulu ? Znalazlem dzisiaj w gm5 wszystkie komendy i pokodowalem na aktiv jednak kupa Ktos cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Skoro mam lusterka skladane elektr. Więc pewnie i jest jakis modul ? Moze by go zmienic na ten modul skladania lusterek z pamiecia ? Powinien byc plug&play ? Nie bedzie przeszkadzalo ze fotele zostana manualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Różnią się chyba jeszcze lusterka w opcji pamięci bo mają czujniki położenia pochylenia samego lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Tylko że na pamięci lusterek i opadaniu prawego przy wstecznym mi nie zależy Zależy mi tylko żeby się składały jak zamykam auto z pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ale przy uszkodzonym I pewnie przy braku czujników położenia lustra będzie swirowac lustro jak to jest w przypadku uszkodzenia tego czujnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Hmm no nie wiem poki co kupilem przekaznik i podam sygnal z zamka na przycisk skladania i powinno zadzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skkt1 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Potwierdzam, da się zrobić składanie lusterek z pilota nie mając foteli z pamięcią. Dokładałem niedawno moduły pamięci lusterek i nie mając jeszcze podpiętej pamięci foteli, lusterka normalnie składają się z pilota, co prawda przy włączeniu wstecznego prawe lusterko stoi w miejscu, ale dla mnie akurat ta funkcja nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 11 godzin temu, Skkt1 napisał: Potwierdzam, da się zrobić składanie lusterek z pilota nie mając foteli z pamięcią. Dokładałem niedawno moduły pamięci lusterek i nie mając jeszcze podpiętej pamięci foteli, lusterka normalnie składają się z pilota, co prawda przy włączeniu wstecznego prawe lusterko stoi w miejscu, ale dla mnie akurat ta funkcja nie ma znaczenia Wiecej szczegolow mozna prosić ? Gdzie wpinales modul ? Mowisz o tym oryginalnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi