smarowanie Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Cześć, Postanowiłem jakiegoś czasu wymienić w e46 zmęczone N42 na coś mocniejszego. Stoję przed wyborem M52b28 lub M54b30. Problemem jest znalezienie dobrego, całego Swapu. Istnieje w Polsce jakaś sprawdzona firma, która nie sprzedaje szajsu? Obawiam się, że po kupnie silnik będzie brał olej, a z gwarancją różnie bywa. Zależy mi na zaufanym dostawcy, mile widziane dolnośląskie. Odwdzięczę się foto relacją z przekładki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Kupno używanego silnika to loteria... osobiście jestem za zakupem całego (rozbity lub anglik) auta, po pierwsze masz możliwość sprawdzenia wszystkiego (kompresja, ciśnienie oleju, sprzęgło itp), a po drugie to masz dosłownie wszystko do swapa. No i kwestia roboty, lepiej oddaj komuś kto siedzi w temacie... Jak już bardzo chcesz kupować sam swap to kup najtańsze m54b30 i zrób remont , najlepiej na poerscieniach m52 (ja bym tak zrobił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Jak chcesz cały swap z angola którym możesz się przejechać sprawdzić, daj znać mam gości którzy ciągną całe auta, u nich także możliwa cała przekładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi