Szpadyzor71 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Szukam kogoś kto zajmuje się tematem martwych pikseli w liczniku we wrocławiu lub okolicy. Na forum 2 jedyne kontakty to 5soul którego już nie ma we Wrocławiu i gość ze Zgorzelca, ale nie bardzo mam czas na wycieczkę do Zgorzelca. Preferowałbym podstawienie auta i odebranie go po skończonej robocie. Ewentualnie mogę zdemontować licznik i go gdzieś podrzucić ale to w ostateczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Godzinę temu, Szpadyzor71 napisał: Szukam kogoś kto zajmuje się tematem martwych pikseli w liczniku we wrocławiu lub okolicy. Na forum 2 jedyne kontakty to 5soul którego już nie ma we Wrocławiu i gość ze Zgorzelca, ale nie bardzo mam czas na wycieczkę do Zgorzelca. Preferowałbym podstawienie auta i odebranie go po skończonej robocie. Ewentualnie mogę zdemontować licznik i go gdzieś podrzucić ale to w ostateczności. Był gość na bocznej legnickiej jak jedziesz z centrum w kierunku magnolii ostatnia w prawo przed niedźwiedzia nie pamietam nazwy ani ulicy ale jakoś z Expert w nazwie. Słyszałem ze szef tam robi pixele ale ja osobiście podmieniłem poprostu licznik na taki bez martwych pixeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Dał bym sobie rękę uciąć, że @viviek naprawiał u siebie ale nie pamiętam, czy oddawał czy sam robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Kamcio ostatnio robił piksele w E46. Może napisz do niego Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ponoć w Oławie lub Jelczu jest gość który to robi nie wiem czy nie na miejscu nawet, może wie coś na ten temat @Forest, @Dziki, @Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Mój sąsiad robi pixele mi w dwóch e39 już naprawił ten problem Robi ci to od razu kwestia dogadania Edytowane 28 Października 2018 przez Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Mój sąsiad robi pixele mi w dwóch e39 już naprawił ten problem Robi ci to od razu kwestia dogadania Widzę że na najcie będziesz to pogadamy. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 18 godzin temu, dawid111 napisał: Kamcio ostatnio robił piksele w E46. Może napisz do niego Kamcio przynajmniej w e39 nie robi bo pytałem o inne modele trzeba by pytać Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Daniel od Michała z B///M Garage lubi się z tym bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Dnia 27.10.2018 o 23:36, Pawel4freak napisał: Dał bym sobie rękę uciąć, że @viviek naprawiał u siebie ale nie pamiętam, czy oddawał czy sam robił. Ja Zrobiłem pierwszy raz sam ale bylo super kilka dni, potem oddalem do goscia do Olawy właśnie i dzialaja do dziś, zrobione na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Dnia 28.10.2018 o 10:54, Ameryka napisał: Mój sąsiad robi pixele mi w dwóch e39 już naprawił ten problem Robi ci to od razu kwestia dogadania Kurde umknął mi ten temat na najcie, ehh.. 15 godzin temu, viviek napisał: Ja Zrobiłem pierwszy raz sam ale bylo super kilka dni, potem oddalem do goscia do Olawy właśnie i dzialaja do dziś, zrobione na miejscu I to wyjście będzie chyba dla mnie najlepsze, a to jest tak że podstawiasz auto i gość sam ogarnia, czy podrzucasz licznik i na miejscu robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Godzinę temu, Szpadyzor71 napisał: Kurde umknął mi ten temat na najcie, ehh.. I to wyjście będzie chyba dla mnie najlepsze, a to jest tak że podstawiasz auto i gość sam ogarnia, czy podrzucasz licznik i na miejscu robi? Ja sam wymontowalem licznik na miejscu i czas jego pracy cos kolo 1,5_2h Edytowane 30 Października 2018 przez viviek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 4 godziny temu, viviek napisał: Ja sam wymontowalem licznik na miejscu i czas jego pracy cos kolo 1,5_2h Piękne dzięki, w takim razie już wiem gdzie uderzyć, to ten gość co ma ogłoszenie na OLX? https://www.olx.pl/oferta/naprawa-pixeli-licznik-bmw-e38-e39-e53-CID619-IDpdXJx.html#2666a93de1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 2 godziny temu, Szpadyzor71 napisał: Piękne dzięki, w takim razie już wiem gdzie uderzyć, to ten gość co ma ogłoszenie na OLX? https://www.olx.pl/oferta/naprawa-pixeli-licznik-bmw-e38-e39-e53-CID619-IDpdXJx.html#2666a93de1 Tak no on powiedz ze ode mnie jesteś od Damiana z osiedla albo daj znać kiedy będziesz się wybierał to może zrobi ci to szybciutko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) 16 godzin temu, Ameryka napisał: Tak no on powiedz ze ode mnie jesteś od Damiana z osiedla albo daj znać kiedy będziesz się wybierał to może zrobi ci to szybciutko Na pewno będę w sobotę, ale mogę też podjechać w piątek jeśli pracuje. Jeśli nie to przyszły tydzień myślę że spoko. Edytowane 31 Października 2018 przez Szpadyzor71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Spoko to zadzwoń do niego ustaw się i jak Coś to daj znać to podejdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Trochę odgrzeję już letniego kotleta, piksele zrobione w Oławie, 1h i temat załatwiony, przyjechałem z licznikiem, po skończonej robocie gość podłączył się do zapalniczki i potwierdził że wszystko działa. Zapomniałem wspomnieć o Tobie @Ameryka ale i tak gość wygląda na ogarniętego i uczciwego, robota szybka i profesjonalna więc polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Potrzebuję również naprawić pixele w e39. Powiedzcie koledzy czy gość z Oławy pracuje również w sobotę? Macie może jakiś nr telefonu czy przez OLX szukać?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Tak robi w soboty. Znajdź na olx, jest jeden na pewno trafisz na dobrego. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Dziś piksele zostały naprawione, a konkretnie Piotr z Oławy naprawił o 8 rano zadzwoniłem, o 12 z minutami byłem na miejscu, około 14 było po robocie szybko, uczciwie, solidnie, ogromny szacun dla Piotra szczerze polecam. Dzięki Ameryka i Szpadyzor za kontakt. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi