Dixx37 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Siemka, Na lato kupiłem wycieraczki bosch (chyba uniwersalne) zwracałem tylko uwagę na długość. Nie mogłem na nie założyć osłony ramienia: Do e90 wchodzi jakiś konkretny typ mocowania? Konkretny rodzaj uchwytu? Widziałem na alldrogo wycieraczki z dopiskiem e90, ale zauważyłem, że wszędzie gdzie jest dopisek BMW jest dwa razy drożej. Polecacie jakiś model, markę? Chce wymienić na zimę i chciałbym już kupić pasujące. Edytowane 26 Października 2018 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 No jest specjalne mocowanie, dosyć nietypowe. Ja kupiłem Valeo first za 50 zł dwie sztuki i uważam, że jest to genialna cena jak za markowe wycieraczki. Mam już pół roku i są spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.owies Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 To dosyć tanio wyrwałeś, ale fakt Valeo są ok i kosztują nie tak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja mam valeo silencio xtreme i pierwsza zima super. Teraz strasznie piszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 3 godziny temu, r4ll napisał: Teraz strasznie piszczą. Wyczyść je szamponem do mycia auta, powinny przestać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarz_mar Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ja też mam valeo i na razie są spoko. A cena ok 60 zł więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ja kupowałem bosch AEROTWIN jakieś pół roku temu (uniwersalne) i własnie zaczęły słabo zbierać. Poszukam tych valeo dedykowanych pod e90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makar_krk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Bosha też mialem, ale szybko zaczęły mazać. A valeo nie probowałem w sumie, ale moze spróbuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Valeo first, tanie i na rok starczają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Powracam z tematem wycieraczek Kupiłem Valeo first w teorii dedykowane, ale i tak nie mogę założyć tych osłon. Ogólne wrażenia? Bosch ma lepiej spasowane końcówki. plastik który się trzyma na tym bolcu jest dopasowany idealnie. Valeo nie, i dodatkowo ta końcówka niby jest pod e90, a zachowuje się jakby nie pasowała Postanowiłem więc nie zakładać żadnej końcówki, tylko samą wycieraczkę i teraz mogę założyć oryginalną osłone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi