Aras1983 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Witam. Pacjent BMW E61 3.0D 2005r. fotele sport pakiet. Coś zdechło i w momencie gdy fotel pasażera jest podpięty do tej skrzynki pod nogami zżera prąd. Czy ktoś z forumowiczów wie co będzie przyczyną ? W fotelu jest coś walnięte czy coś nie tak z ta skrzynką. Obecnie jeżdżę z odpiętą wtyczką od fotela przez co palą mi się poduszki i fotel nie działa. Edytowane 26 Października 2018 przez Aras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras1983 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam. Nikt nic nie poradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 No nie wiem czy to jest jakiś standardowy problem ale ja o takowym nie słyszałem. Ja bym do tematu podszedł następująco: 1. trzeba to wszystko spiąć i sprawdzić co dokładnie ten prąd żre(poduszka, sterowanie , łotever). Czyli multimetr w łapę. Jak już wiadomo będzie co to może będzie łatwiej coś poradzić. albo: Oddać komuś kto się zna na rzeczy. albo: Wymienić na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Zależy czy wszystko w orginale czy ktoś już pchał łapy i coś popieprzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi