Simon Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ma ktoś z was zużyty pół-syntetyk nadający sie do użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 :roll: :?: :?: zużyty = do użytku do BMW :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam do sprawdzenia silnik i niechciałbym kupować nowego dopóki nie wiem na czym stoje, taki pół syntetyk już coś kosztuje, tak żeby odpalić. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 ja u siebie wymienialem z 1,5 miecha temu wiec ci nie pomoge niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 na sprwadzenie to kup jakis tani i tyle a jak bedzie ok to zalej czyms porzadnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 na sprwadzenie to kup jakis tani i tyle a jak bedzie ok to zalej czyms porzadnym ma rację, w markecie kupisz lotosa za 40 pare złotych. Trzeba poświęcić trochę kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi