betkos36 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Witam .mam taki problem w mojej m-ce.jeżeli jeżdżę po mieście jest ws sitko ok,zaś od prędkości 80-90 zaczyna mi drgrać auto ,przy hamowania jeszcze gorzej.tarcze są nowe i wahacze ,wał wyważałem.zastanawiam się nad miastami,czy są proste,ale nie wiem czy to możliwe.proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Drgania czujesz na kierownicy czy na pedale hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Nie sprawdziłeś najważniejszego i najtanszego. Opony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Kiedyś tak miałem w E36. Opony wyglądały bardzo dobrze a po zmianie na zimę było lux i przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makar_krk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 lekko niedoważone opony w BMW potrafią robić cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Mi własnie w sobote wymienili opony i teraz sciaga na prawo i bije kierownica. Amatorzy czy co :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) To właśnie objawy syfiastych opon.... Lub mirki Tobie źle wywarzyli te opony. Edytowane 12 Listopada 2018 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Jeżeli nie to szroty... Wywal je Edytowane 12 Listopada 2018 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 czasami nowe opony trzeba dwa razy wyważyć, więc jak masz nowe to jedź jeszcze raz niech poprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Albo do kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 No może i lepiej do kogoś innego, bo jak ktoś raz źle wywazy to później zrobi to dobrze? Po prostu nie umie tego robić i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi