mmaarrcciinn Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Witam. Chciałem zapytać może ktoś wie czy jeśli nie mam schowka/torby na narty z tyłu między siedzeniami to czy ta dziura jest tylko zakryta np plastikiem jakoś czy od razu jeśli nie było w wyposażeniu to dali całą ścianę metalową? Dodam że podłokietnik otwierany jest, jak na foto niżej. Mam tam jakiś plastik i pod nim drugi, musiałbym wywalać kanapę żeby zerknąć co jest pod. Może ktoś coś wie? Chciałem to do suba wykorzystać? Edytowane 4 Października 2018 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 hmm, raczej nie ma tam nic. Ja mam kombi i również nie mam worka na narty. Zastanawiałem się nad przeróbką, gdzieś nawet były fotki jak to wykonać ale duzo roboty i kosztowne aby dobrze wyglądało. Patrz sobie na diagramach(bmwstore) co potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Bo w E60 nie wiem czy wszędzie ale mam taką lipę że za siedzeniem jest przegroda metalowa.... Nie ma dostępu do bagażnika i co za tym idzie bagażnik jest wygłuszony... A gdybym miał tą dziurę to bym zdjął ewentualne zaślepki i tam w bagażniku suba umieścił.... Bo inaczej tylko z 1/3 dzwieku wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 aaaa nie doczytałem. Zrozumiałem, że chcesz sobie worek na narty założyć <facepalm> W e39 jest to samo. Przegroda metalowa. wiec mozesz tez rozwiązań z e39 poszukać. Nie wiem czy głośnik basowy w podłokietniku bedzie zadowalający. Jednak aby był dobry bas to musi być kawał skrzyni i rozmiar głośnika odpowiedni. A niskotonowe głosniki z LOGIC7? moze da sie je łatwo domontować?. One są gdzieś w podłodze. Ja mam LOGIC7 i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Właśnie w E39 nie miałem ściany grodziowej. Same siedzenia w sedanie mi odgradzały bagażnik. Wsadziłem suba i w samochodzie było lux. Mam co tam włożyć, materiał do przerobienia suba i głośnik który bym w siedzenie skierował, tylko czy tam jest metal czy może plastik zaślepka w tym miejscu.... Nie mam logica głośników więc koszt zakupu byłby a efekt nie ten sam. Wolałbym już zakupić cały komplet i zamienić wszystkie na fajne zestawy pewnej firmy ale to koszt 2tys których teraz nie chce w to wkładać . A tu z tym praktycznie wszystko mam. Chciałem coś podobnego jak w tym wideo, chodzi mi tu o sposób wykonania. bmw_e60_Infect_car_audio_Full-HD.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 To jest zwykła sciana z plastiku, nie ma tam żadnego metalu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dlatego chciałem zapytać bo od strony bagażnika jest tapicerka a tu siedzenia i czy jak wywalę plastik za podłokietnikiem to czy metalu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.owies Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja u siebie też kiedyś musiałem przewiercic (tak wiem, druciarstwo ) ale prowadziłem przewód do kamery i jak wierciłem to nie było tam żadnej blachy czy metalu tylko plastki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 To się wezmę za to niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarz_mar Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Potwierdzam, sam plastik tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ale na całej ścianie za siedzeniem jest plastik??? W sedanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makar_krk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Na pewno na środku, tam kiedyś sprawdzałem, ale czy np na samym dole tez to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi