PRZEMO Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 no i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dogadajcie się między sobą kto komu weźmie jeżeli jest taka możliwość. Będzie ktoś jechał w okolice domu dziecka czy mam wysyłać pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jest dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) mam nadzieje, że się nigdzie nie walnąłem hihi... PS: zapomniałem sobie zamówić ? Dodrukuje sobie w styczniu ? Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 3 godziny temu, Dixx37 napisał: PS: zapomniałem sobie zamówić ? Dodrukuje sobie w styczniu ? Dostaniesz mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Od kogo mogę odebrać kalendarz dzisiaj na najcie?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 2 minuty temu, konik napisał: Od kogo mogę odebrać kalendarz dzisiaj na najcie? od kolesia z kartonem kalendarzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Zkumeku @Chacko e30 @Krzyviek @Wojtas_wrock @Tomek1989 @xaryon jak i kiedy chcecie odebrać kalendarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 12 minut temu, Pawel4freak napisał: @Zkumeku @Chacko e30 @Krzyviek @Wojtas_wrock @Tomek1989 @xaryon jak i kiedy chcecie odebrać kalendarze? Napadnę Cię po nowym roku na dzielni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyviek Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Pawel4freak może złapiemy się gdzieś na mieście, albo przyszły najt ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Prześlij mi na pw nr telefonu. Zlapiemy się na mieście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 13 godzin temu, Pawel4freak napisał: @Zkumeku @Chacko e30 @Krzyviek @Wojtas_wrock @Tomek1989 @xaryon jak i kiedy chcecie odebrać kalendarze? Na przyszłym najcie odbiorę - miałem być na grudniowym, ale jeszcze byłem wtedy u rodzinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 trzymaj jak mozesz jak bede we Wrocławiu to podjade nr mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Dnia 30.12.2018 o 20:07, Pawel4freak napisał: @Zkumeku @Chacko e30 @Krzyviek @Wojtas_wrock @Tomek1989 @xaryon jak i kiedy chcecie odebrać kalendarze? Paweł jak możesz to poproszę o nr telefonu na pw. Zadzwonię w tygodniu i podjadę gdzie ci będzie pasować w godzinach 17-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Reklamacji nie było więc chyba nie jest źle Chociaż trzech drobnych rzeczy nie zauważyłem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jest elegancko, nawet niedziele handlowe zaznaczone ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Brakuje mi tylko pierwszej strony z jakimś zdjęciem lub logiem forum i wpisanym rokiem tzn. 2019. Tak pozatym, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Godzinę temu, Rudix-R1 napisał: Brakuje mi tylko pierwszej strony z jakimś zdjęciem lub logiem forum i wpisanym rokiem tzn. 2019. Mogłem wpisać przy miesiącu. Pomyśli się na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mi się wszystko podoba ?, zaraz luty i pewnie jak w poprzednim kalendarzu na nim zostanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 16 minut temu, Chacko e30 napisał: zaraz luty i pewnie jak w poprzednim kalendarzu na nim zostanie ? To w przyszłym roku wstawię Cię w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jest jeszcze jakiś wolny kalendarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 za rok w kalendarzu auta plus gołe baby 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 13 minut temu, sebo293 napisał: za rok w kalendarzu auta plus gołe baby Zrób takie zdjęć, to wstawimy. Z głosowaniem raczej nie będzie problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 3 godziny temu, Dixx37 napisał: Zrób takie zdjęć, to wstawimy. Z głosowaniem raczej nie będzie problemu ? Ready. ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 12 godzin temu, Markus9292 napisał: Jest jeszcze jakiś wolny kalendarz? Nie ma, zamówiłem tylko tyle ile wpłaciło osób. 11 godzin temu, sebo293 napisał: za rok w kalendarzu auta plus gołe baby 8 godzin temu, Zkumeku napisał: Ready. ? To za rok chyba dom dziecka nie dostanie kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi