robertczapla Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam mam problem z zaworami w mojej E32 z 92 roku z silnikiem 3litrowym 6cylindrowym ustawiając zawory {luz 0,3}na zimnym jeden z zaworów opiera mi się o dzwigienkę zaworową {o dżwigienke nie o mimośród do ustawiania szczeliny} wygląda to tak jak by zawór wyszedł około 4 milimetry do góry narazie poradziłem sobie tak żeby dalej się poruszać autkiem wyszlifowałem dżwigienke od dołu tak żeby dostała luzu........ potem zmieniłem trochę kształt mimośrodu do regulacji aby uzyskać luz 0.3 mil i narazie się kręci ale niewiem co dalej .................. :zly: :zly: rok temu ustawiałem zawory i tego problemu nie było :kwasny: jeśli ktoś się z czymś takim spotkał to proszę o poradę Narazie mam chęć sprzedać swoją maskotke.............. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi