litrer90 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Witam Panowie mam takie pytanie czy miał ktoś do czynienia z tą firmą? muszę zregenerować turbinkę w m47n 150km ze sterownikiem elektronicznym.Firm jest jak grzybów po deszczu w lesie Mam w sumie dwie firmy upatrzone jedna to Turboexpert z Bykowa druga Mielec Regmot Bardziej skłaniam się ku pierwszej Telefonicznie uzyskałem informację,że robią na angielskim Mellecie.No ale każdy moze telefonicznie mówić co mu się podoba a włożone może być made in czajna Mellet ma autoryzację kilku warsztatów w PL.Ani regmot ani Turboexpet nie ma na liście a mimo to regmot posiada melleta a w turboexpert telefonicznie mówią,że robią na mellecie Proszę o opinie bo w pon musze turbinkę wysłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ja gorąco polecam, w pracy wszystkie turbiny tam oddaję na normalne regenerację i bardzo często hybrydy. Kilka osób z forum też korzysta z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi