betkos36 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam wszystkich.mam taki problem .po włączeniu klimy dochodzi dziwny dzwięk ze strony silnika,jakby buczenie.ostatnio padła mi Klima w e60,dokładnie to sprężarka .wymieniłem na nową webasto ,myślałem że to był powód tego buczenia bo przed awarią było dokładnie tak samo.włączam klimę burczy wyłączam cisza.maże ktoś podpowie co to może być .pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Sprzęgło klimatyzacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Może to nie sprężarka klimy tylko pasek? Albo jakieś łożysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betkos36 Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Też mi to przyszło do głowy,że to jakaś rolka,albo napinacz.po włączeniu klimy robi się większy opór i burczy.tylko jak to sprawdzić które? Ale dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Też mi to przyszło do głowy,że to jakaś rolka,albo napinacz.po włączeniu klimy robi się większy opór i burczy.tylko jak to sprawdzić które? Ale dzięki za podpowiedź. Ściągnij pasek i sprawdź która rolka już szumi Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 4 godziny temu, betkos36 napisał: Też mi to przyszło do głowy,że to jakaś rolka,albo napinacz.po włączeniu klimy robi się większy opór i burczy.tylko jak to sprawdzić które? Ale dzięki za podpowiedź. Tak jak @dawid111 napisał - ściągasz pasek i badasz organoleptycznie Przy takich objawach będziesz wiedział od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 U mnie tez buczy i bo wyłączeniu klimy od razu cichnie. Problem w sprezarce ktora kupiłem w czerwcu, reklamuje ja za 2 tygodnie. Dodatkowo sprawdziłem inne rolki i cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makar_krk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 A może jakiś plastik wpada w rezeonans. Kiedys tak mialem, ale w innym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi