Michu Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 http://www.tuningowisko.pl/ Wybiera się ktoś :?: :?: :?: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja nie-zaoszczędzoną kasę wole przeznaczyć na bajure do Czech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 jakby bylo z kim to chętnie bym się zabral. Do czech i tak mnie rodzice nie puszczą :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ja mam egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jakby kto był, to szukać czerownej e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 35zł za wjazd + radosc z przejazdu przez karmelkową :lol: to wole dołozyc 50zł i zapłacic za wjazd na Tuning Party :drunk: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A ja tam sobie pojade popatrze jak smaża oponki :gril: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 35zł?? przez przesady....!! Ale to za wjazd auta czy jak sobie chcesz wejść nogami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Jednorazowy bilet wstępu 15 PLN Dzieci do lat 10* wstęp wolny * wejście tylko w obecności opiekuna z ważnym biletem wstępu i legitymacją szkolną dziecka Wjazdówka** 35 PLN ** dla posiadaczy aut tuningowanych, ważna 2 dni dla kierowcy i osoby towarzyszącej Parking dla publiczności 5 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ja byłem tam wczoraj i bede twz dzisiaj ja mam tam wiazd za free bo pracuje na tej giełdzie a karmelkowa mozna ominac jadac przez bielany (wjazd z drógiej str. giełdy) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 35zł za wjazd + radosc z przejazdu przez karmelkową :lol: to wole dołozyc 50zł i zapłacicza wjazd na Tuning Party :drunk: Obrazek moge podac dokladne namiary na wlasiciela teg czegos, kiedys nawet byla wystawiona za ponad 16.000 PLN a to chyba 1.8 lub 1.6 :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ..a takie plany były ... i nie byłem Może za rok happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 http://www.tuningowisko.pl/2006/0050.jpg ale to jest cudo i takiezrobie dla mojej madzi jak zrobi prawko piekna e30 kabrio :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi