olog22 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Witam, Do sprzedania jest moje oczko w głowie czyli E60 535D które zdobione jest na Alpine B5 tyle że w dieslu. Co do auta: W ciągłej eksploatacji po przeglądzie i z aktualnym OC? Auto sprzedaje w secie obecnym czyli tak jak stoi. Jedynym odstępstwem jest to że felgi letnie zostają ze mną do nowego nabytku. Ale opony 20" są w zestawie sprzedazowym? Co do rzeczy jakie są dodane do vinu i które pamietam ? Silnik itd - duży intercooler custom - wydech 3" od turbo po ogon - dwie puszki wydechu z MG Motorsport robione na zamówienie z klapką sterowaną z wewnątrz auta i możliwa zmiana głośności wydechu - soft na 372 KM i 702 Nm (celem były Nm aby było tyle co w Alpinie B5 ) - silnik wymieniony na nowy, po przygodzie z zaciętym wtryskiwaczem na taki co miał 170 tys km przebiegu. Więc można powiedzieć że dobrze dotarty. Zawieszenie i hamulce - gwint BC Racing z 32 stopniowa regulacją twardości - drążki stabilizatora z M5 - tuleje poliuretanowe na dużych wahaczach - hamulce przód 400mm tarcze nawiercane z M5 F10 oraz zaciski 6-ciotloczkowe pomalowane w kolor ALPINA BLAU ? - tylne hamulce z M5 - E60 w kolorze j.w. Środek i wyposażenie dodatkowe - podsufitka alcantara oryginał BMW - półka tylna alcantara oryginał BMW - deska skóra oryginał BMW - podłokietnik full skóra oryginał BMW - boczki drzwiowe full skóra oryginał BMW - pakiet light z lampkami LED z dodatkowymi lampkami z tyłu - fotele komfort full - masaże, wentylacja, i grzanie z emblematami Alpiny - kanapa tył grzana - licznik zrobiony do 330 km/h z podświetleniem kolorami tarczami itd zgodnie z Alpiną - złoty emblemat ALPINY na desce, zgodny z oryginalnym - nagłośnienie logic7 ale po modyfikacjach aby wydobyć lepszy dźwięk. Czyli głośniki z drzwi i z półki z E65 mające większe magnesy i dające lepsza barwe. - nawigacja CCC Profesional - poliftowy panel klimatronika - poliftowa dźwignia zmiany biegów z działającym podświetleniem stanu i wyboru biegów . - dodany przycisk SPORT wpasowany w ramkę custom - listwy wszystkie oklejone alkantarą - kierownica obszyta szwem ALPINA - emblemat ALPINY na poduszce kierownicy - oryginalne naklejki z rozmiarami opon itd Alpiny na słupku kierowcy - nakładki progowe Alpiny - dywaniki welurowe z logo Alpiny - komplet dywaników gumowych - soft close we wszystkich drzwiach Zewnętrznie - przednia dokładka zderzaka Ori ALPINA - progi M - take jak Ori ALPINA - tylny zderzak ma dokładkę nad wydech Ori ALPINA - lotka klapy tył zamiennik - deco set na zamówienie w kolorze grafitowym - lampy przód ori LCI - lampy tył ori LCI z kierunkowskazami matrix zrobione przeze mnie (tylko dwa zestawy w Polsce) - koła 19" Alpina look z oponami zimowymi w wymiarze Alpiny czyli 245/40R19 przód i 275/35R19 tył oraz opony letnie też w rozmiarze właściwym czyli 245/35R20 przód i 285/30R20 tył Pewnie o czymś zapomniałem ale jak coś zapraszam na forum bo w temacie moim wszystko zapisane. Więc zapraszam do lektury. Kilka fotek. Ostatnia na felgach na jakich auto sprzedaje Cena za auto tak jak w opisie to 35 999 pln, Oczywiście dla forumowiczów możliwość malutkiej negocjacji. W razie pytań mój nr tel 608 01 33 22 Oli Edytowane 28 Listopada 2018 przez olog22 zmiana ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Pany promocja jesienna Cena spada do 42 500 PLN Zainteresowanych zapraszam serdecznie Oli Edytowane 12 Października 2018 przez olog22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Na grupie fb wystaw... szybko powinna pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 5 minut temu, Chacko e30 napisał: Na grupie fb wystaw... szybko powinna pójść Nie mam FB ? WIim że przez to nie żyję ale za to mam więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Panowie ostateczna cena za auto właśnie wpada. Czyli 40 500 PLN Niestety jak się auto nie sprzeda pozostanie mi rozebrać je i przywrócić do serii. Także zapraszam chętnych bo bardzo bym chciał je zostawić w obecnym setupie aby cieszyło nowego właściciela. Oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Nie stety ciężko sprzedać dobre auto wiem coś o tym, nie wiem jak to teraz się dzieje że ludzie kupują złom a auta zadbane i warte uwagi stoją. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Panowie i Panie aby przełamać granicę tabu cena na dzisz 39999 PLN Oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Coś czuję że będzie jeździć po nysie ?, wczoraj znajomy szukał kontaktu do Ciebie w sprawie auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 No póki co nikt nie dzwonił ale mam nadzieję że się to zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Kup ode mnie e30 to ja kupię twoje e60... w szoku jestem że tak słabe zainteresowanie! Za ładne e60 530d trzeba wydać 40000zł, nie wspomnę o dodatkach i o tym że 535d! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Bocian nie chce mi dać pożyczki, a dwóch znajomych się boi, że tyle dokładanych rzeczy i luty puszczą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 @olog22 dopisz do ogłoszenia że dokladasz 5 letni serwis na modyfikacje to pewnie poleci szybko, ludzie się zwyczajnie cykaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Pany to jest moje oczko w głowie więc nawet jak sprzedam to zawsze będę służył pomocą bo naprawdę dużo serca wsadziłem w czolg i inaczej nie potrafie. Wszystkie rzeczy są robione moimi rękoma i wiem doskonale co i jak, no i nie ma się czego bac bo wszystkie rzeczy są robione z głową ? Więc o serwisowanie nie ma się co martwić bo auto ma pełne wsparcie z mojej strony. Paweł co do lutowania to nie puści tam gdzie jest bo wszystkie rzeczy są podłączone zgodnie ze schematami BMW a nie podpinane byle jak byle zasilanie i masa była ??? Jak coś pytajcie to na bank odpowiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Zajebiaszcze fura, kurcze jakby moje V12 poszło to twoje też by się sprzedało bo bym brał w ciemno a tak d***a zbita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 @olog22 ja już wszystkim kumplom ją poleciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Nowa cena (promocja na MIKOŁAJA ) https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-e60-535d-stylizowane-na-alpine-b5s-ID6BlfDG.html zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 To już jest profanacja, że nikt za 35 koła nie chce ?? !!!, ale polaczek cebulaż widzi przebieg 390 koła to auto złom, a że wsadzone 30 koła z nowym serduchem to już nieważne ..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Temat do zamknięcia, Auto ma już nowego wlasciciela. Oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dnia 30.11.2018 o 09:13, chlebi napisał: To już jest profanacja, że nikt za 35 koła nie chce ?? !!!, ale polaczek cebulaż widzi przebieg 390 koła to auto złom, a że wsadzone 30 koła z nowym serduchem to już nieważne ..... No nie do końca się z Tobą zgodzę. Problemem mogą być modyfikacje, takie auta potrzebują odpowiednich klientów. Większość osób szuka niestety serii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi