adkre Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Cześć wszystkim, Kupiłem nowe siłowniki klapy tylnej i chce je wymienić ale za cholerę nie mogę ścisnąć ich o 0.5 cm tak aby wskoczyły w gniazdo. Kupiłem siłowniki z Krosna dedykowane do mojej E91 i jak przymierzam do starego ta są identyczne. Podpowiedzcie coś jak ten problem rozwiązać ? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 A zciągłeś takie blaszki na ich końcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adkre Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 A zciągłeś takie blaszki na ich końcach? Chodzi ci o te blaszki trzymające te plastikowe końce w gniazdach ? Pewnie że je ściągałem problem w tym że siłownik wydaje się być za długi chociaż przymierzając do starego mają taką samą długość. Cześciowo siłownik musi zostać ściśnięty aby można było go włożyć w gniazda i zabezpieczyć blaszkami. Dziś próbowałem to zrobić ze ściskiem stolarskim ale ma za duże rozmiary i nie podejdzie. Jutro jadę do mechanika ... jak ostatni pierd....ła ale trudno ;( Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 (edytowane) Musisz mocno podnieść klapę do góry i wskoczy Edytowane 21 Września 2018 przez konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi