szakal80 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Czesc taki problem mam,zalozylem xenony pompke od spryskiwaczy podłączyłem pod pomke spryskiwaczy szyby,i teraz tak pierwsze dwa trzy uzycia spryskiwaczy np po nocy lub dłuższym postoju wszystko gra,ale kolejna próba użycia spryskow kończy sie brakiem dostarczenia plynu na szybę i lampy,dzwiek jest taki jakby sie miala zaraz pompka zatrzyc,wedlug mnie nie dostaje odpowiedniego napięcia,co moze za to odpowiadac,maly bezpiecznik jakis Przekaznik mial moze ktos taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Przeciez od sprysków powinna byc osobna pompka chyba jak sie nie myle ? Stad pewnie ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Pompka nie wyrabia, bo tak jak napisał Xaime91 od lamp jest inna pompka. PS: co kolega ze świętokrzyskiego robi na dolnośląskim forum (pozdrawia Opatów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Zarejestrowalem sie,jak czas temu,i tak czasem tu zaglądam,wiec pod co ta pompke od spryskow mam podlaczyc jak oryginalnie nie mialem xenona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Do pompki od spryskiwaczy xenonu jest osobne zasilanie, żeby ją podłączyć trzeba poprowadzić przewód do modułu sterującego pompką. Też jestem na etapie ogarnięcia spryskiwaczy. Więcej szczegółów musi podać ktoś kto ogarnia temat kabelków. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Kto ogarnia temat kabelkow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 No i na pewno zbiorniczek przystosowany pod drugą pompke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Zbiorniczek jest tylko gdzie to podlaczyc zeby dzialalo jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdank_325i Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 wydaje mi się że elektrycznie możesz podłączyć pierwszą pompę z drugą (od reflektorów) równolegle i będzie to działać, ale nie jest to dobre rozwiązanie. Oryginalnie jest tak, że spryskiwacze lamp działają co któreś tam spłukanie szyby. Po paru spryskaniach mogłoby zabraknąć plynu w zbiorniku... hehehe. Prawdopodobnie potrzebne by było nie tylko odpowiednie wpięcie do jakichś styków ale i zaprogramowanie działania spryskiwaczy xenonów w komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi