misiosl Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam happy_bmw mam jedno ale bardzo ważne pytanie czy do mojej buni 2.0i 6 cyl. pasuje tylko miska z silnika m20?bo moja...hmm...jest już w kiepskim stanie po ostatnim przejeżdzie i zaczela mi cieknąć!!!niby nic bo tylko troche ją przytarlem ale jak się zagrzeje to już nie jest tak pieknie i stąd moje pytanie.czy moge wsadzić miske z innego modelu i gdzie moge dopaść taką mise bo na allegro jest tylko 1 i to za 300 zł ale używana:( w miarę możliwości prosze o pomoc i dziekuje pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 tego niewiem ale zawsze możesz ja pospawać zwykłą[tylko mocną najlepiej wirową] spawarka elektryczną bmw_beer :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam. Mam dobra miche od b20.Za 170zl pojdzie jak chcesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 mam miske tanio ci sprzedam idealna tylko jest od m20 2300 musisz sprawdzic czy jest jakas roznica ale mysle ze jest taka sama pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 właśnie o to Chodzi Bilii że ja teżnie wiem :-( posiadam moje Słoneczko:) dosyć krótko i niestety tego nie wiem czy ta misa będzie pasować... dlatego właśnie tu napisałem i czekam na jakąś pomoc ludzi znających sie na tym dużo lepiej. a tak na marginesie to ile oznacza to tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 teoretycznie powinna pasować do M20B20 od M20B23 i M20B25 z tym że od M20B23 musi być od E30 bo w rekinach inna była w tym silniku metalowa, więc jeśli ktoś ma alu to będzie pasować na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 czyli szukać aluminiowej i powinna pasować wielkie dzięki i pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 masz tu moje emile jak chcesz to sie dogadamy bilii4@wp.pl bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi