vidusmile Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Siemka, Z bólem serca postanowiłem wymienić swoją e46 320d na nowszy egzemplarz. Szukam ładnej BMW 3 e90/e91, rok 2008+ (super gdyby po lifcie) aczkolwiek cenowo do 25k. (czeka mnie jeszcze wykończenie mieszkania i chcialbym jakoś te dwie sprawy pogodzić ;x). Gdyby ktoś widzial coś ciekawego na necie to byłbym wdzięczny za informację. Z góry dzięki za pomoc i oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Oj ciężko będzie Ci znaleźć w tej cenie taki rocznik, ale szukaj, masz linka do gościa z zagłębia, zadzwoń może ma coś na oku i Ci sprowadzi, polecam https://allegro.pl/ogloszenie/bmw-320d-maksymalna-opcja-100-serwis-bezwypadek-7553705488 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) powodzenia z e90 za 25 tys i wykonczeniem mieszkania w sumie do odważnych świat należy Edytowane 13 Września 2018 przez Ans 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 @Kenzie ma e91 której sprzedaż rozważa. Możesz mu pomóc w rozważaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 @r4ll twój znajomy nie sprzedaje E90? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 2 minuty temu, Pawel4freak napisał: @r4ll twój znajomy nie sprzedaje E90? Tak, @Ans sprzedaje, ale to jego oczko w głowie, auto miał do dbania o nie i chuchania. Wszystko w aucie na tip top. E90 320i w mega stanie i kondycji. Niestety za 25k nie sprzeda, bo po co miałby komuś prezent robić? Za te pieniądze woli sobie zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 To prawda. Chciałem ogarnąć parę rzeczy i wystawić za 27k w przyszłym roku. Do zrobienia drobne naprawy blacharsko - lakiernicze (widać na zdjęciach) i fotela kierowcy jeszcze nie ogarnąłem. Reszta jak w temacie. Przebieg obecnie 189k, jak kupiłem to było 163k. Jeśli jesteś zainteresowany to za 25k ją puszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dzięki wszystkim za zainteresowanie się - dziś porozmawiałem ze znajomymi mechanikami, odradzali również brania wymienionej przezemnie bemki za te pieniądze - dozbieram więcej i będę szukał jakiejś fajnej benzyny. Sorry za spam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi