Reprezentant.71 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Witam, po wymianie sprężyn oryginalnych na Eibach Pro Kit przód i tył, słychać dziwne stukanie na każdej dziurze. Co ciekawe tylko i wyłącznie słychać to z tylnego zawieszenia. Możliwe jest by sprężyny były źle złożone? Dodam że auto dociążone pełnym zbiornikiem benzyny i gazu. Z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makar_krk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Miałem tak kiedyś, ale coprawda w E90. Okazało się, że mechanik źle dokręcił i temu lekko stukało. Sprawdz czy masz wszystko dobrze skręcone :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ja też miałem stukanie, szukałem dniami, okazało się, że jedna śruba nie była doręczona od osłony.. Sprawdź wszystkie połączenia śrubowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Czasem zmienisz sprężynę lub dasz oponę z mniejszym profilem i lubi momentalnie paść poducha amora z tyłu. Jak sprawdzisz śrubki zobacz na to.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdank_325i Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 a ja miałem kiedyś podobny przypadek stukania, mechanik założył nowe sprężyny w nieprawidłowy sposób: końcówki sprężyn powinny być w takich specjalnych wgłębieniach (inny mechanik to mi pokazał) a koleś założył je inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi