Piotrrr Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Witam forumowiczów, dziś uporałem się z problemem w moim aucie który trapił mnie od dłuższego czasu, przynajmniej tak mi się wydawało. Ale od początku, pojechałem do warsztatu specjalizującego się w regeneracji wałów, miałem od zawsze delikatne bicie w pewnym zakresie prędkości 40-60, ale ostatnio tak trzepało budą że nie dało się jeździć. Wał został wyciągnięty i sprawdzony, okazało się że podpora kompletnie rozwalona, luzy na krzyżakach oraz na złączu przy moście. Wszystko zostało wymienione i wyważone. Po naprawie zrobiłem 10 km i faktycznie niemiłe efekty zniknęły, przyspieszał płynnie i ładnie zmieniał biegi (automat 3.0d). dojeżdżając do domu, parkując auto, po wrzuceniu na R robiąc kopertę nagle zaczęło szarpać i wyskoczył czerwony komunikat z kołem zębatym. Mam pytanie czy jest to zwyczajny zbieg okoliczności? czy w trakcie regeneracji można było coś przy wale źle poskładać i odczuła to skrzynia ? Prosiłbym o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja tam nie wierzę w takie zbiegi okoliczności, no ale tak naprawdę nie dojdziesz. Może i przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi