DEDO Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Witam. Ostatnio zauważyłem jak bardzo mam pognite tarcze kotwiczne. Postanowiłem je wymienić i teraz moje pytanie. Czy przy wymianie tych oto tarcz trzeba ściągać piastę i czy po jej ściągnięciu trzeba wymienić także łożysko. Może to być dla niektórych oczywiste lecz jest to mój początek z mechaniką samochodową więc stąd moje pytanie. Z góry dzięki za wszelką pomoc, pozdrawiam Kacper :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 jak ma być to tak jak w książce napisane tak wymiana łożyska niestety jest potrzebna bo nie przełożysz tarczy przez piaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEDO Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 @CzAkSs tylko łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Demontaż piasty wiąże się z rozpołowieniem (czytaj zniszczeniem) łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi