mundi88 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Witam, mam takie błędy w shadow memory 90,91,93 z tego co wyczytałem sa od sond lambda a dokładniej od temperatury ale czego spalin czy temperatury sond? i czemu sa w shadow memory i nie można ich wykasować. pytam bo borykam się brakiem mocy i m.in. nie wymieniałem jeszcze sond a komputer według korekt pokazuje bogata mieszanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Zrobiłeś coś z tym problemem ? Auto masz w gazie ? Nie masz wypadania zapłonów przy okazji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 U mnie były błędy sond, wypadanie zaplonow oraz na jalowych obrotach nierówno pracował silnik. Po odpieciu przeplywki silnik zaczynał równo pracować i nie sypal błędami. Próbowałem czyścić starą przeplywke ale całkiem ją zabiłem. Po podłączeniu nowej już było bez problemów. Więc w moim przypadku w tym był problem. Ale z podobnych tematów, to może być również nieszczelność na dolocie. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dokładnie, czesto nieszczelność za przepływką daje te same objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi