Melas Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Koledzy gdzie dokładnie sie spotykacie bo szukałem was po parkingach na bielanach koło 18 ale nikogo nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Aleja bielany. Parking podziemny.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dzięki za spotkanie, fajnie tak raz na jakiś czas pobajerować, do następnego ✌️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kili Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Bardzo fajne spotkanie, mam nadzieję że pojawia się jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dzięki za spotkanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 razem z @Francuzem udało nam się dojechać ? pośmiane, pogadane .. fajnie było znów spotkać naszą maxbimmerową ekipę. Pozdrowionka i do następnego ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dzięki za spotkanie. Czekam na fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 13 minut temu, skrzat napisał: razem z @Francuzem udało nam się dojechać ? pośmiane, pogadane .. fajnie było znów spotkać naszą maxbimmerową ekipę. Pozdrowionka i do następnego ?? Szkoda tylko że @Francuz wózka zapomniał ? , @Szpadyzor71 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Również dzięki za spotkanie 2 godziny temu, Melas napisał: Koledzy gdzie dokładnie sie spotykacie bo szukałem was po parkingach na bielanach koło 18 ale nikogo nie znalazłem. Jeśli na Bielanach tak jak dzisiaj, to na parkingu podziemnym. Na przeciwko burger kinga masz wjazd, potem rondo i wjazd do parkingu podziemnego. Zaraz po prawej stronie przy od wjazdu. Jeśli spotykamy się na Magnolii, to na parkingu nadziemnym, zaraz obok Castoramy masz wjazd. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Dixx37 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Można też wjechać od drugiej strony (tam gdzie jest autostrada A4), wtedy jedziesz na koniec parkingu. Ogólnie to południowa cześć tego parkingu. Także następnym razem wbijasz na parking, łapiesz za kompas i szukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzieki i do nastepnego ? Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Dzięki, kolejne świetne popołudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Dzięki za spotkanie, do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 @Zkumeku Dawaj foty Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zkumeku Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 3 godziny temu, Chexer napisał: @Zkumeku Dawaj foty Panie Nie tylko ja latałem z aparatem! Mega gówniane tam światło jest pod zdjęcia. Łapcie dosłownie bez obróbki prosto z aparatu: A tu przykład dlaczego przy takiej pogodzie jaka była właśnie w dniu spota warto spotykać się na np. stadionie: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 To trzeba pod stadionem sie spotkać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeTour Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ja coś cykałem, ale fotki raczej słabe Na następnym Najcie faktycznie lepiej byłoby spotkać się gdzieś indziej jeżeli będzie dobra pogoda. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Godzinę temu, MikeTour napisał: Ja coś cykałem, ale fotki raczej słabe Faktycznie słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Moja klasycznie w żadnym kadrze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 16 minut temu, r4ll napisał: Moja klasycznie w żadnym kadrze Sami musimy sobie porobić, bo mojego też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Dixx37 napisał: Sami musimy sobie porobić, bo mojego też nie ma Pamiętajcie się ustawiać przy BMW, nie Passatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 7 godzin temu, Zkumeku napisał: Pamiętajcie się ustawiać przy BMW, nie Passatach Kuźwa, już wiem dlaczego od roku nie ma mnie na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Dixx37 napisał: Kuźwa, już wiem dlaczego od roku nie ma mnie na zdjęciach Zrobimy pełny przelot i 20" naleśniki to nas zauważą Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez r4ll 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 7 godzin temu, r4ll napisał: Zrobimy pełny przelot i 20" naleśniki to nas zauważą Czy dobrze wyczułem jakieś nawiązanie? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi