Kosa Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 http://www.grupaimage.pl/testy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hyhy co za kosmiczne pytania za mojej kadencji takich nie bylo , 3 błedy ale ogolnie fajna sprawa taki tescik bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 warto sobie przypomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 2 byki - ale zdane 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hehe, ja w lipcu roku pańskiego zeszłego na podstawie tego się uczyłem do egzaminu (tzn. dzień przed) i zdałem z zeroma błędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 nie było tak zle tylko albo az 3 błedy... na egzaminie byłaby wtopa pozdro happy_bmw [ Dodano: 6 Czerwiec 07, 13:07 ] dodam jeszcze ze 5 lat temu jak zdawałem P.J. na testach nie zrobiłem zadnego błedu i zdałem za pierwszym razem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi