Kosa Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 jeszcze nie wiem kiedy, zalezy jak mi sie sesja ulozy jak chcesz moge dac ci karnet na 5 wjazdow bo zostal mi a raczej nie bedzie mi potrzebny <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 jeszcze nie wiem kiedy, zalezy jak mi sie sesja ulozyjak chcesz moge dac ci karnet na 5 wjazdow bo zostal mi a raczej nie bedzie mi potrzebny <bmw_2> pozdro Kosa jak ci nie bedzie potrzebny :?: dopiero poczatek sezonu wiec napewno sie jeszcze jakos zgadamy na wyjazd do rzeczki i wyjezdzisz karnet :lol: <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 no oki, poprostu nie przepadam za halnym ale kto wie postaram sie jeszcze tam wyrwac, na razie zbieram mamone na zieleniec, jak bede znal termin dam znac, a jak Ty bys cos planowal tez daj znac <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ja Tydzien temu w sobote byłem w Czarnej Górze to tylko 120km z Wrocka plecam elegancko przygotowane stoki tylko ludzie troszke musieli uwazac na mnie bo zem sie uczył na nartkach jazdy ale nie było tak zle ze mna wiec polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja odpóściłem sobie Czarna Górę w tamtym roku. Za każdym razem jak wracałem miałem ślizg do regeneracji,a druga spawa to to że zawsze tam był wygwizd, nie wiem jak teraz tam jest, pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Planuje wyjad na nocna jazde do Zielenca, w sobote i w niedziele. ktos chetny ? jak byłem w ostatnia niedziele to na stoku koło kościółka, było łącznie z nami 7 osób :lol: nawet karnety za darmo dostaliśmy, a droga czaaaaaaaarniutka super <bmw_1> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Kosa ale chcesz leciec na 2 dni czy tak raz w sobote a pozniej w niedziele przyjechac ? Ja sie szykuje na poniedziałek chyba ale do Rzeczki , mało ludzi jest i mozna spokojnie sobie pośmigac wiec jak Kosa mozesz sobie urlop wziac to mozemy smignac <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 planuje wyjazd na 2x bo mam egzamin w niedziele o 14, co do poniedzialku to ciezko bo mam zap....l wpracy, ale mzoe pozniejszy termin ok pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Jesli ktos ma checi sie dołaczyc to na niedziele zbiera sie ekipa na wyjazd do Rzeczki wyjazd koło 8:00 - 8:30 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 W weeken wyjazd do zielenca : - wyjazd w sobote okolo 16-17 nocna jazda na stoku - picie do oporu - nocleg w kudowie zdrój free - niedziela na stoku ktoś chętny ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 coż za licytacja :mrgreen: na nartach nie jeżdżę a tym bardziej na desce, kości wolę mieć całe, 8) ale świetnej zabawy życzę, tylko wróćcie chłopaki ( z dziewczynami ) cało, :wink: oby niebiescy nie widzieli beemek :mrgreen: sorki za OT :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Planuje wyjad na nocna jazde do Zielenca, w sobote i w niedziele. ktos chetny ?jak byłem w ostatnia niedziele to na stoku koło kościółka, było łącznie z nami 7 osób :lol: nawet karnety za darmo dostaliśmy, a droga czaaaaaaaarniutka super <bmw_1> pozdro czarna droga nie jest suuuuuper :cry: :cry: :cry: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 spanei za free, karnety za free, m3 moze ktos dostanie za fre...heheheh...ja moge jechac jak kupie dach na nart do cabrio a tak ogoleni to jezdze na snow. troche pozno sie kapnolem. ale nastepnym razem jak ktos ma miejsce to bardzo chetnie. a picie do oporu i zabawa z dziewczynami to moje drugie imie...... spanie za free bo to dom dziadka mojej kobiety, ja rowniez jezdze na parapecie , a tak btw mam juz komplet pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 odgrzewam kotleta ktos planuje wyjazd w sobote do zieleńca na nocną jazde ?? 1. Kosa&Żyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 1. Kosa&Żyłka 2. a my nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ok, to moze tak kto jeszcze nie jedzie w sobote na nocna jazde do zielenca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ok, to moze tak kto jeszcze nie jedzie w sobote na nocna jazde do zielenca ?? No ja nie jadę...w sobotę jadę na dzienną jazdę do Zieleńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja jade w pon na Ramzowa na nartki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi