Gość Mordulec Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Tak jak w temacie chcemy zrobic klubowy (i nie tylko) wypad na narty do czech warunki zaczynają sie robic juz całkiem niezłe wiec wypadałoby troche poszalec na sniegu , dla takich mniej zapalonych narciarzy zawsze istnieje mozliwosc pokrzepienia sie grzanym winem/piwem pod stokiem :lol: Jesli ktos miałby ochote sie z nami wybrac to zapraszam (nie bedzie to stricte bmw wyjazd) bo ja raczej swoja napewno nie pojade z racji zawieszenia , dlatego najwazniejsze to OCHOTA zeby sie dobrze pobawic a transport napewno sie jakis znajdzie <bmw_2> Termin wyjazdu to prawdopodobnie 1-szy albo 2-gi albo 3-ci łikend stycznia postaramy sie tak to zgrac zeby jak najwiecej osob mogło sie zabrac <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 O fajnie ja mam blisko <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 moze jakas zaprawka przed wypadem do Czech, nocna jazada w Zielencu 30.12.2005 ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Pomysł mnie sie podoba :lol: Zobacze tylko jak bede wygladał z pracą , ale jak coś to sie wstępnie pisze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 nikt wiecej nie ma ochoty ? mysle ze 1 miejsce bede mial pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 ja bym sie pisał, zaleznie od terminu, pozatym krucho z kasą ostatnio u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 No wyglada na to ze chyba sie wyrobie na piątek :lol: A tak powaznie to Kosa o której chcesz jechac na nocke ? Z tego co pamietam to chyba night-drift sie zaczynał od 18-tej ... Pozdro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 łaaaaa wy o piątku mówicie to odpada, chate bede szykował na sylwka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Nocna jazda na Mieszko II (18)bzaczyna się od 19.00 do 21.30 ale dowiem się jeszcze czy są już nocne jazdy na przełęczy jugowskiej w g. sowich jeżeli dziewczyna wyjdzie wczesniej z roboty to bym jechal 16-17 maltran wstaniesz w sobote wczesniej i zdążysz <bmw_1> jutro napisze dokładne info pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Spoko to Kosa jak jutro bedziesz wiedzial juz wszystko dokładnie to sie zgadamy , ja sie modle zebym tylko jakiegos "nieprzewidzianego" zajecia nie dostał w pracy w piatek bo bedzie lipa . Jako coś to wysłałem info po ekipie , wiec bym w 4 osoby smigał ale tylko z robotą zeby mi nic nie wyskoczyło Dobra nie ma co gdybać jak cos to jutro wyjdzie w praniu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 ok, dziewczyna nie wyjdzie wczesniej wiec jade sam z kuzynkiem tylko gdzie: przelecz jugowska ponad 100 cm sniegu wyciag do 20 stok ciekawy i niedaleko od wrocka http://www.jugowpark.sudety.it/index.php?str=warunki_sniegowe&p=zima czy zieleniec wyciag do 21.30 ale 3 razy dalej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mysle ze wypad sie udał , Kosa musiał troche wczesniej pojechac ale w sumie sobie posmigalismy , mysmy zeszli ze stoku kolo 16:30 jak juz prawie ciemno było sniegu duzo tylko wiaterek wiał i troche przeszkadzał , ale frajda nieziemska <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wyjazd udany, śniegu full chociaż wiatru trochę za dużo :wink: Powrót super <bmw_1> klika parkingów po drodze się zahaczyło Mam nadzieję, że do janskich lazni pojedziemy wieksza ekipa <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 a gdzie byliście?? w Jugowskiej przełęczy?? Bo to jest słynne kryterium kamionki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Byliśmy w Rzeczce ale jechaliśmy przez przeł. Jugowską Ja nie mogłem sie oprzeć i wracałem przez Walimską kostkę 2x <bmw_1> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Kosa kombinuj sobie jakis dzionek wolny po 8-mym stycznia , bo juz sie zbiera ekipa na kolejny wypad do rzeczki happy_bmw <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Prawdopodobnie tylko 15.01 bo wtedy mam wolne od szkoly i pracy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 OK więc 15.01 planuje wstepnie wyjazd na parapet do Janskich lazni (Cerna Hora) l ub Zieleniec Chetnych zapraszam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jednak Janske Lazne i Cerna Hora !!!! Wyjazd 9- 10 rano powrót pewnie nocą Cerna Hora po drodze uzupelnienie barku w czeskim sklepiku przy granicy <bmw_1> będą chętni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jednak Janske Lazne i Cerna Hora !!!! Wyjazd 9- 10 rano powrót pewnie nocą Cerna Hora po drodze uzupelnienie barku w czeskim sklepiku przy granicy <bmw_1> będą chętni ?? Hej! Chętnie i ja bym się wybrał,ale teraz to już chyba nie zdążę nart pożyczyć Cóż,może następnym razem:) P.S. Co macie do byków?? :evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 moze znalazl bym narty i buty dodatkowo lub snowboard moze nie funkiel nowka ale pojezdzic mozna by bylo, zaden problem <bmw_3> <bmw_2> jak cos PW pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wpadnijcie w ten weekend do Szpindlerowego Młyna to pojeździmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja na 100% bede w janskich pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Pare widoczków z janskich lazni: planuje teraz wyjazd weekendowy do zielenica z noclegiem w kudowie (za grosze) teremin podam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Pare widoczków z janskich lazni:planuje teraz wyjazd weekendowy do zielenica z noclegiem w kudowie (za grosze) teremin podam pozdro No waruneczki konkretne :wink: Ja w czwartek z rana smigam do rzeczki polatac cały dzionek :lol: A z tym zielencem to Kosa w ktory weekend chcesz jechac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi