bilii Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 chyba pada mi tylne zawieszenie przy 100 nosi tylem (koleiny )jaki jest koszt czesci i co naj czesciej pada pozdrawiam e-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 pewnie tyleje tylniej belki :wink: przerabiałem to u siebie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Też to przerabiałem :wink: Same tuleje to nie jest duży koszt , lecz sama wymiana jest kosztowna Febi około 50 zł za szt . Może amory też się skończyły :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 W pierwszej kolejnosci podjedz na szarpaki to sie przekonasz dokladnie co jest nie tak w zawieszeniu. Nawet sprawne tuleje nic nie dadza jak masz amortyzatory skonczone pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi