marek.owies Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udało się ogarnąć? Bo niedługo sam bede to robił i zastanawiam się czy bawić się w to czy komuś zlecić za 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Nie robiłem nic bo mi chyba teraz mulf padł.... W niedzielę będę zaglądał co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Chyba w aplikacji Carly for BMW można zakodować AUX. Będę robił po Nowym Roku to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jednak w Carly for BMW nie widzę takiej opcji. Trzeba NCSem pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmer80 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 W dniu 28.07.2018 o 18:50, mmaarrcciinn napisał: No właśnie, a nie chce iść w nie wiadomo jakie koszty z tym bo jakoś tam gra i suba słychać tylko chciałem to poprawić. Na początek może sprawdź co siedzi w drzwiach? Jeśli jeden głośnik to warto dorzucić wysokie tony w oryginalne miejsce. Jak tak zrobiłem i kupiłem w ASO tweetery czy jak to niektórzy mówią "syki". Drugi etap do wymiana niskich tonów czyli głośników w podłodze. Jak dalej będzie słabo to dopiero wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi