mmaarrcciinn Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Witam. Zmieniał ktoś nagłośnienie w swojej E60? Nie mam u siebie żadnego logica ani nic.... Dołożyłem tylko suba w bagażnik podpinając się pod tylne głośniki wzmacniaczem. Tylko że jak wiecie bagażnik wyciszony i prawie cały efekt zostaje w środku w bagażniku, a wypada dopiero jak się klapę otworzy..... Nie powiem bo jakaś tam różnica jest jak się jedzie i włączy muzykę z subem. Czy zadowalający efekt da wymiana głośników pod siedzeniami i w drzwiach na jakieś inne i dołożenie wysokich? Jakiś zestaw w jakiejś wmiare normalnej cenie? Czy zdjąć półkę z tyłu i zrobić dwa wieksze wycięcia ???? Edytowane 28 Lipca 2018 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Znajomy w E60 zmieniał komplet głośników, u niego to nie grało wogole. Teraz po zmienie gra dużo lepiej jak logic 7. We wtorek będę z nim się widział to zapytam jaka firma tych głośników. Ale z tego co pamiętam to mało nie zapłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 No właśnie, a nie chce iść w nie wiadomo jakie koszty z tym bo jakoś tam gra i suba słychać tylko chciałem to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Wzmacniacz, wygłuszenie drzwi, lepsze głośniki, ja wybrałem audio system. Wszystko montował Hornhagen z Wrocławia, dużo nie kosztowało a granie o niebo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Kolega też ma właśnie audio system. Za komplet głośników i wzmacniacz zapłacił 2500zl a montowal wszystko sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Myślę, że jak masz 1,5 k to możesz coś probować, a jak mniej to pewnie nawet nie warto zaczynać roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarz_mar Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Oj i za 1000 zł da sie coś tam polepszyć, wygłuszyć drzwi + jakieś tam glosniki. Zawsze to coś da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Za wygłuszenie drzwi i tak miałem się wziąć tylko czy zmiana głośników na tym radiu coś da? Dramatu nie ma ale i też super nie jest, przydało by się trochę wysokich tonów ale i też potrzebuje głębokiego basu.... A teraz z bagażnika wszystko nie wychodzi.... Jest lepiej no ale jednak blokuje ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Wygłuszenie zawsze da lepszy efekt dla ucha, jest trochę zabawy ale komfort jak dobrze się wygłuszy jest niesamowity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dnia 2.11.2018 o 14:33, mmaarrcciinn napisał: Za wygłuszenie drzwi i tak miałem się wziąć tylko czy zmiana głośników na tym radiu coś da? Dramatu nie ma ale i też super nie jest, przydało by się trochę wysokich tonów ale i też potrzebuje głębokiego basu.... A teraz z bagażnika wszystko nie wychodzi.... Jest lepiej no ale jednak blokuje ściana. Oczywiście, że da. Wiadomo, że jak oczekujesz jakości logic 7 to sie zawiedziesz, ale ogólnie powinno być calkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Najbardziej do mnie boli brak USB. Niby na dvd nagram MP3 itp ale USB to USB nie bawisz się z płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 A sam mini jack Cie nie satyfakcjonuje? JA podłączam telefon pod jacka i też jest git jak dla mnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Niby może by stykał ale też go nie mam. Mam tylko płyty... I lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Może spróbuj adaptera do zapalniczki ? Mi służy ok w służbowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Sprawdzałem dwa. Przeszkadzają mi szumy i w ogóle to chodzi lipnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 2 godziny temu, mmaarrcciinn napisał: Sprawdzałem dwa. Przeszkadzają mi szumy i w ogóle to chodzi lipnie. To poszukaj jakieś transmitera bluetooth podpinanego pod aux. Ja mam Blitzwolf BW-BR1, działa bardzo dobrze, nawet głośniki grają głośniej niż na radiu czy aux. Jedyny minus (akurat tego modelu - nie wiem jak inne), że resetuje się jak dostanie prąd, wiec jak go włączę, podjadę pod kiosk wyskoczę tylko po coś na 2 minuty, to potem przy zapalaniu auta się resetuje i tak za każdym razem. Ja go po prostu ładuje jak się rozładuje i tyle. Wpisz sobie w wyszukiwarkę forum, pisałem akurat o moim modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Nie mam aux pisałem już........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 7 godzin temu, mmaarrcciinn napisał: Nie mam aux pisałem już........ Sorry, albo nie doczytałem, albo nie w tym temacie. Dorobienie aux'a to głównie zabawa z dostaniem się do radia. Godzina roboty i będzie aux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ale trzeba jeszcze zakodować go w radiu żeby się pojawił przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 No a jaki to problem zakodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 No problem bo ja nie mam czym. Muszę się kogoś prosić.... I płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 12 godzin temu, mmaarrcciinn napisał: No problem bo ja nie mam czym. Muszę się kogoś prosić.... I płacić Podsunąłem Ci tylko pomysł jak niedużym kosztem podpiąć sobie telefon lub jakieś inne urządzenie. Kabel to koszt około 20 zł zaprogramowanie, to koszt około 30 zł. Jeśli zamówisz kabel, sam sobie go zamontujesz, a podjedziesz do kogoś, kto Ci to zakoduje (nie wiem, czy jesteś z Wrocka, czy z Sochaczewa), to za 50 zł będziesz się cieszył muzyką ze spotify, yt czy innym urządzeń. Na pewno taniej niż dokładanie mulf II z USB :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jestem Tobie wdzięczny za propozycje. W mojej okolicy cena za kodowanie AUX to 100zl nie wiem czemu aż tyle chcą, mam ze dwie osoby w pobliżu a jedna dobra trudno dostępna.... Sam miałem sobie to zrobić ale gdzieś przy instalacji na kompie robię błąd i nie mam połączenia z BMW. Któregoś dnia muszę się złapać z tym gościem i mi to zakoduje a kabel jakoś tam sobie sam wtykne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 100 zł to dosyć sporo za parę kliknięć, poszukaj możę kogoś z forum kto zrobi Ci to za flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Tak ale jestem z Sochaczewa więc w okolicy pewnie żadnego nie ma. Jak żadnego nie znajdę to może jakoś sam ogarnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi