Tequila Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Cześć, mam problem z aktywnym wspomaganiem. Komunikat jak w tytule. Czy ktoś pomoże mi zrobić aktywację/kalibrację w INPA z Wrocławia lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Odpal silnik i pokrec kilka razy w lewo i w prawo na maksa i zgaś auto po czym odpal ponownie. Może pomóc Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 W lewo i prawo ale do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Nic to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Jeśli auto przed liftem to często uszkadza się wiązka lub sterownik przerobiłem to nawet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 O którą wiązkę chodzi? Sterownik od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 wiązka w prawym nadkolu co idzie do sterownika a najlepiej odczytaj błędy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 A byłby problem gdybyś bardziej szczegółowo opisał uszkodzenie wiązki? Z twojego posta nie jestem w stanie domyślić się gdzie szukać usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zdemontuj prawe przednie nadkola i za nadkolem od strony drzwi idzie cala instalacja przez podluznice do sterownika . A z tego co wiem to sterownik jest chyba pod dywanem w nogach pasażera.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi