remotec Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Samochód zarejestrowany i ubezpieczony w Polsce od grudnia 2016r. Jestem jego pierwszym właścicielem. W Niemczech również miał jednego właściciela. Trzy kluczyki, książka serwisowa z ostatnim wpisem przy 288 t.km w lipcu 2016r .Aktualnie auto ma 320 t.km przebiegu. Aktualny przegląd i ubezpieczenie. Jest to jedno z dziewięciu BMW w rodzinie. Ostatnio wymienione paski i rolki osprzętu oraz kompletne sprzęgło. Nowa chłodnica wody, sondy i pompa paliwa. Nowa tarcze i klocki hamulcowe. Tuleje na wahaczach i drążkach stabilizatorów. W pełni elektryczny dach w bardzo dobrym stanie, nic nie kapie nie świszczy, podgrzewana szyba działa. Zamyka i otwiera się bez zacięć. Zaimpregnowany preparatem Sonax. Samochód bezwypadkowy. Do Polski przyjechał z delikatnie przetartym prawym bokiem. Żadna poduszka nie była wystrzelona. Konkretnie zainteresowanej osobie pokażę zdjęcia podczas oględzin . Poza standardowym wyposażeniem auto posiada DSC, el. regulowane i podgrzewane fotele z pamięcią trzech ustawień , radio Professiolan CD + nagłośnienie Harman Kardon ze zmieniarką na 6 CD, wielofunkcyjną M Pakietowa kierownice ze sterowaniem radia i tempomatu. Auto do obejrzenia we Wrocławiu. Na więcej pytań chętnie odpowiem telefonicznie pod numerem 790329000 Cena 20999zł na 16 calowych felgach z oponami zimowymi, cena 22999 na 18 calowych felgach Styling 107 z ładnymi letnimi oponami z 2016 roku. Cena 29999 na 19 calowych BBS CH oryginalnych nie żadna chińska miska ryżu , z oponami letnimi w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) To taniej kupić od ciebie auto na 16 za 21 tyś + bbs CH też od ciebie wystawione na sporcie za 6 koła.... A tu wychodzi że chcesz za bbsy 9 tysięcy.... Bo za całość 30 koła ...czy jakoś źle liczę???? Edytowane 19 Lipca 2018 przez PRZEMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 A ja to widzę tak, jak sprzedam auto na 16 to nie sprzedam BBS, bo będą mi potrzebne do Z4. W całości raczej wątpię by ktoś to kupił. A na sprzedaży samych BBS wcale mi nie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Aktualne?? Jak cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) tak, jak jesteś zainteresowany dzwoń 790329000 cena 18000zł na 16 calowych alu z rocznymi zimówkami Edytowane 27 Września 2018 przez remotec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi