Borys Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam! W ostatnim czasie kilka razy trafilem na to auto. Znacie to auto moze? Ktos sie widze przy nim sporo narobil, bo efekt koncowy jest calkiem calkiem. Zastanawiajacy jest brak klamek, zapewne drzwi otwierane z pilota. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Pierwszy raz widzę to auto, nawet dzielnicy nie poznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to furka Matrixa, chyba była bo była na allegro jakiś czas temu PS. to 320 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dzielnica to okolice cmentarza Osobowickiego, sadze ze wlasciciel gdzies z Różanki, bo czesto tutaj to auto widze.. Jakis mlody chlopak za kolkiem. Auto ma na tylnej klapie nieoryginalny znaczek 316... i tylko tyle wiem.. Dosyc ladny perlowy lakier i mocno rzezbione nadwozie.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dosyc ladny perlowy lakier i mocno rzezbione nadwozie.. Ładniutki kameleon Tak jak maltarn pisał , kiedyś matrix nim śmigał , a on jest lakiernikiem <bmw_2> Napiszcie lepiej czyja jest ta furka :arrow: :arrow: Bardzo ładnie zrobiona , Wszystko idealnie spasowane i zgrane uklon_bmw Aż miło oko zawiesić <bmw_3> Tak wogóle to zmień temat na "czyja to maszyna" . To dosyć ciekawy wątek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 To czerwone paskudne :shock: Jak ładnei wykonane to szacun, ale wstretne zderzaki, nie pasujace felgi :roll: Wczorja widizałem jechała przez Wrocław E30 coupe, w stanie chyba igła, M pakiet, gdyby miala tylko to to była by pienkna, a na klapie spoiler aluminiowy i żółty oczojebny lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ciekawe jakby to wygladalo jakby zrobic jakies wizytowki klubowe i kazdemu napotkanemu przez nas aucie dawac za wycieraczki wizytowke z adresem naszego klubu? duzo osob nawet nie wie o istnieniu klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ciekawe jakby to wygladalo jakby zrobic jakies wizytowki klubowe i kazdemu napotkanemu przez nas aucie dawac za wycieraczki wizytowke z adresem naszego klubu? duzo osob nawet nie wie o istnieniu klubu Taka wizytówka cały czas funkcjonuje i trzeba przyznac ze kilka osób na forum znalazło sie właśnie poprzez "ulotkę za wycieraczką" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kierowca z czerwonej dostał za wycieraczkę ulotkę i klubowy kalendarzyk :wink: Zawsze jestem zaopatrzony w takie gadżety <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Czerwona mi sie nie podoba... Zderzak z laminatu,każdy taki może kupić na giełdzie,kolor nieciekawy i wypłowiały. Ale o gustach sie nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Czerwona mi sie nie podoba... Zderzak z laminatu,każdy taki może kupić na giełdzie,kolor nieciekawy i wypłowiały. Ale o gustach sie nie dyskutuje widziałeś ją osobiście :?: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tez widywalem ta bemke w okolicach rozanki ostatnio widzialem ja wystawiona na allegro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wczorja widizałem jechała przez Wrocław E30 coupe, w stanie chyba igła, M pakiet, gdyby miala tylko to to była by pienkna, a na klapie spoiler aluminiowy i żółty oczojebny lakier widzialem ja na obornckiej, szkoda bo ladny stan chyba ,ze ktos ja spapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 hehe niedlugo bedzie pytali jacy aktorzy jezdzili betami:) polecam film transporter, motel, i cos tam jeszcez widzialem ze betki byly w glkownej roli:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jeszcze teraz mi sie przypomnialo ,ze ta z gory widzialem na nowowiejskiej. ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No wlasnie.. Dzisiaj tez mi przed oczami przejechala na Osobowicach. Intryguje mnie ciagle ten brak klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja widuje tą BUNIE dość często właśnie w okolicach mostu Milenijnego i na Obornickiej. Prawie codziennie rano koło 6.10 śmiga w strone Obornik Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 heh kupe lat:) bunia byla moja sprzedalem przed wyjazdem do uk:) pozdro dal wszystkich:) w auto poszlo kupe kasy fele 2 tys lakier 3400 z alfy 156 bodajrze ala kameleon drzwi na pilota brak listew przerobione nadkola maska blotniki brak znaczkow niskie zawieszenie sport kiera bylem mega zadowolony:) lezka kreci sie w oku jak widze te furke:) tyle czasu kasy serca.... teraz smigam voolvo v50 w dislu niedlugo moze kupie kolejna e30:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 wiem ze auto nalezalo do kogos z Degeneracji i wiem ze auto jest bardzo slynne na youtubie zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=eCMk-Xiy3JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 wiem ze auto nalezalo do kogos z Degeneracji i wiem ze auto jest bardzo slynne na youtubie zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=eCMk-Xiy3JM No nalezało do Matrixa jak jeszcze sie bawił w degeneracje .... ale szofer z tego filmiku to chyba kolejny własciciel .... w sumie trudno powiedziec czy ten filmik taki smieszny bo ja tam zbytnio nie widziałem zadnego scigania ... chyba musze jeszcze raz to obejrzec bo goscie chyba sami z siebie sie smieja albo nie wiem o co kaman :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Filmik dziwny,bo widać że oba auta pełnej mocy nie wykorzystują. pytanie_bmw Ale co tam,niech się podniecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 hehe ta furę widywałem na nowowiejskiej na żółtych blokach, filmik widziałem już kupę czasu temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 niom kolejny wlasciciel:) poco koni kupa jak kierowca dupa" pozdro wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 niom kolejny wlasciciel:) poco koni kupa jak kierowca d***" pozdro wielkie:) zgadzam sie w 10000000000000000000000000000000 procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi