Dymek71 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Licznik podczas jazdy na chwilkę wyłącza się i włącza, wszystko gaśnie i zapala się tak samo, jak przy odpalaniu auta z kluczyka przy przełączaniu kluczyka na drugą pozycję, dodatkowo podczas pracy wycieraczek na drugiem średnim biegu w momencie wyłączenia się zegarów wycieraczki same wchodzą w tryb pracy na pierwszym czasowym biegu pomimo tego, że pałąk wycieraczek jet na drugiej pozycji, a w momencie załączenia zegarów wycierałki pracują normalnie..... ktoś miał takie problemy? Zgłupiałem, bo to na awarię zegarów nie wygląda. Klemy na aku sprawdzone, kostki przy zegarach sprawdzone i wyczyszczone... Podmieniłbym zegary na dwa-trzy dni ale nie znam nikogo, kto ma takie akurat luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Kostka stacyjki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Dnia 17.07.2018 o 20:12, Iksu napisał: Kostka stacyjki? A na to nie wpadłem, w sobotę zamienię kostki bo mam i zobaczę, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi