Niedzwiedz Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Kojarzy ktoś moze to auto? https://www.olx.pl/oferta/bmw-e34-525-sport-limousine-szpera-sonderserie-zamiana-tdi-lpg-CID5-IDsfwPb.html Niby niedaleko, ale może ktoś się wypowie zanim pojadę oglądać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Ani razu jej na mieście nie widziałem A rejestracja świadczy o tym że jest max 2 lata zarejestrowana. Edytowane 16 Lipca 2018 przez Iksu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Widziałem ostatnio w Legnicy na skrzyżowaniu. Prezentuje się bardzo dobrze. Właściciel ewidentnie lubi dać w pędzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ja ją już jakiś czas temu widziałem na olx jak i na forum na fb giełda e32 e34 ktoś chyba też o nią pytał. Ale jak nie daleko to zawsze warto obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 170 km mam do Legnicy także tragedi nie ma. Ale jest inny problem bo nie ma mnie w pl, będę dopiero za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi