hall Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Siemka Zastanawiam się nad zakupem RaceLogica w celu użytku oraz wynajmu. Wiem że na Wrocławiu to ciężki temat. Moje pytanie jest takie czy były by ktoś zainteresowany wynajęciem takiego urządzenia ?. Druga Kwestia to sposób wynajmu , wiadomo urządzenie nie kosztuje 300 zł . Zabezpieczenie w postaci kaucji wartości sprzętu byłoby odpowiednim warunkiem wynajmu ?. Ostatnia sprawa to kwestia finansowa czyli zakup. Chciałbym zorganizować listę osób chętnych które zasiliły by mnie w sprawie zakupu. W zamian miałyby możliwość wypożyczyć urządzenie na kilka dni , zakładając symboliczne 50 zł za wcześniejszą wpłatę na 3 dni użytku. Pozdrawiam Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mogę się zrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi