maniek71 Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Witam Mam taka zagwozdke co jakis czas sprawdzam parametry i zastanawiaja mnie dziwne wartosci. Na wtryskach z 2 tygodnie temu sprawdzalem mialem 1. - -0.79 2. - +0.36 3. - -0.43 4. - +0.87 Podczas jazdy wszystkie wchodza blizej '0' czasami skacza Wczoraj na 4. mialem wartosc podczas postaoju -2.12 i na 2 tez wzroslo do ponad 1. wiem ze norma to +\-3 ale dziwne ze kazde sprawdzenie daje inne wartosci mi wtryskow. Druga sprawa jak u was z temperatura podczas jazdy stalej w korkach z klima i bez. Jak ja jade trasa to temperature mam okolo 82-86 stopni w miescie na swiatlach wzrasta 90 powyzej podczas jazdy tez spada na 85 z klima czasami nizej o stopien dwa. I jak szybko wam sie nagrzewa i czy mozna cos zrobic zeby sie szybciej nagrzewalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi