kapsel07 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 witam mój problem polega na tym, iż od czasu do czasu gaśnie motor , oraz nie ma mocy na początku tzn. na poczatku jest straszny muł i zaczyna krecic dopiero od około 3000, bylem na diagnostyce i pokazuje bład położeniena czujnika wałka rozrządu>>> czujnik wymieniłem-wydechowy (nówka z serwisu) pojechałem na diagnostyke i znowu to samo nie mozna skasowac błedu>>> pozniej komputer silnika wymieniłem i caly czas to samo, ten sam błąd??? :shock: - dodam , że silnik jest 2,2 (podwójny vanos) 170 KM z góry dziękuje za pomoc pozdro <bmw> uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Sprawdź czy wszystko z rozrządem OK. Taki błąd może oznaczać, że coś jest tam nie tak. Kiedy zaczęły się problemy? czy coś było przy silniku robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 moze zeczywiscie masz zle rozrzad ustawiony. wymieniales go jakos ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi