mmaarrcciinn Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam, zależy mi głównie na długim zachowaniu połysku lakieru. Mam titansilbermetallic. Czytałem że dużo osób poleca FINISH KARE 1000P , co o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Z mojej strony only collinite 915 Oczywiście z takich które nie kosztują miliony $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Właśnie zapomniałem dodać żeby ktoś zaproponowal coś w przyzwoitej cenie.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Iksu a gdzie go znajdę? Jakaś strona? Bo widzę amazony tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Pełno tego na allegro I w google https://dnadetailing.pl/pl/p/Collinite-915-Marque-DElegance-Carnauba-Wax-355g/119?gclid=Cj0KCQjw1NzZBRCoARIsAIaMwuufEzgc58mhPbo9PpiCy8RVLFuNrZ5AvJKuN0-hJUFEWuNQHmzSgWkaAuVwEALw_wcB Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Iksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Dobrze wyposażeni się w pielegnacjaaut.pl niedaleko bielan. Można podjechać swoim autem i zawsze miło i fachowo doradzą w sprawie kosmetyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Woski fusso coat robią dobrą robotę, testowałem u siebie i polecam. Manufaktura wosku, podobno ma fajne woski, ale tego jeszcze nie próbowałem. Ogólnie polecam podjechać do Radka do Karftpolu na ślężnej, ma duży wybór i napewno coś Ci doradzi w odpowiadającym Ci budżecie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Też polecam fusso coat, do ciebie to będzie do jasnych lakierówhttps://detailingstore.pl/woski-i-sealanty/328-soft99-fusso-coat-12-months-light-wax.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) 59 minut temu, r4ll napisał: Dobrze wyposażeni się w pielegnacjaaut.pl niedaleko bielan. Można podjechać swoim autem i zawsze miło i fachowo doradzą w sprawie kosmetyków. Mów wprost, że do mnie. Koło bielan na Morelowskiego już zostało studio detailingu i szkolenia. Sklep przeniesiony Wpadaj na Armii Krajowej 8 lokal 1 (właśnie do pielegnacjaaut.pl). Coś wybierzemy Zależy czy chcesz lepszy look, czy trwałość itd. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Zkumeku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) @Zkumeku Nie wiedziałem, że to Twoja działka Ja tam po prostu auto pucowałem i się wyposażałem Edytowane 30 Czerwca 2018 przez r4ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 1 minutę temu, r4ll napisał: @Zkumeku Nie wiedziałem, że to Twoja działka Ja tam po prostu auto pucowałem i się wyposażałem A tak jakoś ostatnio się zakorzeniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Dzięki za zainteresowanie. Sprawdzę i dam znać jakie efekty i moje wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makar_krk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ja polecam Soft 99, mam u siebie i rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Zrobiłem 2x w tym roku finish care 1000p coś takiego chyba. I lux. Duży ogromny plus za to że gdy się ubrudzi bardzo samochód i do tego mnóstwo robali rozplaszczy o przod, maska zderzak itp to potem na myjce ładnie schodzi bez wysiłku wszystko. Oczywiście najlepiej po wywoskowaniu, jest taki gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ja miałem kiedyś Collinite czy jakoś tak i był spoko, na pare miesiecy starcza od nałożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi