maniek71 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam, Niedawno kupiłem e91 i jedna z podstawowych rzeczy co nnie irytują to brak wskaźnika temperatury silnika. Czy ktoś montował u siebie jesli tak to jaki i w co się wpinał. Dodam że nie chce ciagle jezdzić na aplikacji i wpiętym obd2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Przeróbki które widziałem np tak jak tutaj: Tak czy inaczej opierają się na OBD Temperaturę możesz sprawdzić z ukrytego menu bez podpinania odb. Niestety po wyłączeniu silnika temperatura znika i za każdym razem trzeba wchodzić na nowo. Musimy z tym zyć i sprawdzać temperaturę np raz na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek71 Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 To ze ukryte menu wiem. A czy ta dioda to tez jest podlaczone przez obd czy leci prosto z czujnika? Dlatego pytam czy ktos moze montowal jakis wskaznik dodatkowy kolo slupka lub cos innego i wie jak sie podpinac i jaki jesg juz sprawdzony wskaznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 7 godzin temu, maniek71 napisał: To ze ukryte menu wiem. A czy ta dioda to tez jest podlaczone przez obd czy leci prosto z czujnika? Dlatego pytam czy ktos moze montowal jakis wskaznik dodatkowy kolo slupka lub cos innego i wie jak sie podpinac i jaki jesg juz sprawdzony wskaznik. Dioda jest "podpięta" pod najtańszą wtyczkę OBD. Pod filmem jest link do forum z dokładnym opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 A tak bardzo potrzebujesz tego skaźnika? Sprawdz co raz czy termostat działa i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarz_mar Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Albo kupić M3, tam jest zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 To żeś mu poradził To tak jakbyś poradził aby kupił inną markę gdzie to będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi