Dejvv Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Witam Was serdecznie, po długiej przerwie. Wczoraj sprzedałem swoje "audi", i nie chcę nic innego poza BMW. Dlatego utworzyłem ten temat, aby zapytać Was, czy nie macie/wiecie czegoś na sprzedaż. Ogólnie poszukuję serie 1, E46 po 2003r Mpakiet, E90/91, E39 Mpakiet, E60/61. Najbardziej interesuje mnie benzyna/gaz, ale diesel też jest brany pod uwagę. Budżet max 23-24tyś zł. Miło mi znów tutaj powrócić, mam nadzieję, że nie wykreśliliście mnie z listy Maxbiimmerów. Pozdrawiam serdecznie :) Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Dejvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Mialeś dwie fajne fury, to kałdi Ci sie zachcialo Witaj znowu i powodzenia w zakupie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Syn marnotrawny powrócił. Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 42 minuty temu, Francuz napisał: Mialeś dwie fajne fury, to kałdi Ci sie zachcialo Witaj znowu i powodzenia w zakupie ? Francuz, a gdzie nasze koszulki? Jak kupie BMW, to przyjadę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Hahah poltora roku je trzymam ? ale nie mam pojęcia gdzie je mam, bo przy przeprowadzce ich nie widziałem. Jak ich nie znajde to zwrócę Tobie hajsiwo, tak czy siak zapraszam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie róbmy sobie jaj z pogrzebu. Jak coś, to zamówię kolejne (tym razem odbiorę) ale tak czy siak wpadnę napewno nowym nabytkiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-1-bmw-120d-navi-xenon-szyber-parkt-skora-ID6AhU6c.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Kojarzy ktoś właściciela? Nie ma z gościem kontaktu, wyłączony tel.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nieaktualne, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi