Xaime91 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Pytanko. Czy ta kratkę w zderzaku da się zdemontować bez sciagania zderzaka i czy w ogóle da się ją wymienić ? Bo jak widać chyba jakis ptak czy cos mi dziure zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zdaje mi się że się da jest na zatrzaskach zaraz przy krawędziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Jeśli masz wszystkie plastiki to wyjecie jej to nie lada problem lecz jeśli nie to wyjdzie po wepchnieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Mam wszystko igiełka jak fabryka. Musze takowej poszukac chyba jak bede nową na stole to tą bede probował "wepchnac". O ile nowa jest dostępna hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Czyli będziesz miał problem z wyciagnieciem tak jak ja. U @qlas00 w temacie pisałem o tym Edytowane 16 Czerwca 2018 przez Iksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 @Iksu czuje sie wywołany do tablicy :) bez sciagania zderzaka mozna wyciagnac . auto na lewarek albo kanal i jazda . Wtedy trzeba uzyc troche sily i troche po odpinac i wyjdzie . Jesli nie podniesiesz auta to bedzie wiecej zachodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) jak ci na niej nie zalezy to pchaj, tylko nie wbij jej w cooler Nowa to koszt ok 100 pln, czyli tyle ile co drugi chce za uzywke Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Broder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 U mnie skutecznie blokował wyjecie po obu stronach ten element zaznaczony cienkim czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 U mnie skutecznie blokował wyjecie po obu stronach ten element zaznaczony cienkim czerwonym Iksu to teraz narysowałeś ????Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) No to w takim razie kupno nowej a starą wyszarpać mądrze. A nową da radę zamontować zlewarka albo kanału na aucie ? Bo jak wiadomo zawsze coś łatwiej zdjąć niż założyć Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 @Xaime91 yup ja montowałem z lewarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Godzinę temu, dawid111 napisał: Iksu to teraz narysowałeś ???? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Buhahaha widać wyglodzony skoro masz takie skojarzenia hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Godzinę temu, Iksu napisał: Buhahaha widać wyglodzony skoro masz takie skojarzenia hahah Hahaha zajarzylem teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Buhahaha widać wyglodzony skoro masz takie skojarzenia hahah Coś Ty Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 panowie ... przecież zdjęcie zderzaka to z 15 minut roboty .... to nie budowa promu kosmicznego....nawet kanału nie trzeba...ja laik -amator sam dawałem rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 panowie ... przecież zdjęcie zderzaka to z 15 minut roboty .... to nie budowa promu kosmicznego....nawet kanału nie trzeba...ja laik -amator sam dawałem rade.Dokładnie, dwie śruby i gotowe Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 10 godzin temu, PRZEMO napisał: panowie ... przecież zdjęcie zderzaka to z 15 minut roboty .... to nie budowa promu kosmicznego....nawet kanału nie trzeba...ja laik -amator sam dawałem rade. Teoretycznie tak dlatego tez sie dopytuje czy da rade to zrobic bez sciagania bo czasami moze sie okazac niepotrzebnie więcej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi