sławek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 mam pytanie dotyczace szyberdachu gdzie we wrocku najlepiej wyciac i zamontowac i jakie koszta <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 szukac w panoramie firm i w googlu 8) Wiem na pewno, że jest taki zakład we wrocku. Postaram się dowiedziec dokładnie o namiary to dam Ci znac Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 będe wdzięczny pozdro happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Stolarski Dariusz Szyberdachy Kontakt Wrocław, ul. Wagonowa 3 a, tel. 071 3594660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator_1 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Prosze o cierpliwość i nie powielanie tamatów, czasami na odpowiedź trzeba niestety troszke poczekać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Stolarski Dariusz SzyberdachyKontakt Wrocław, ul. Wagonowa 3 a, tel. 071 3594660 Ha !! Kosa mnie ubiegł :twisted: To właśnie ten zakład :mrgreen: Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi