kaspri84 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak w temacie,kumpel kupil e36 1.8 i wszystko bylo fajnie ale teraz wychodzi pare problemow ,a ten ktory jest priorytetem to wlasnie falujace obroty na zimnym silniku,potrafi gasnąc i trzeba go podgazowywac zeby wogule niezgasl,jak sie zagrzeje tez potrafi nierowno chodzic. Autko nie jest zagazowane!!! Co moze byc przyczyną?? na czym sie skupic na poczatku?? Ogolnie pomoc pilnie potrzebna,pozdrawiam i z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 oj moze byc duzo przyczyn poczawszy od filtrow po przeplywomierz czy swiece. Mysle ze najlepsza metoda byloby podlaczenie sie pod komputer i bedzie wszystko jasne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Możliwe,że silniczek krokowy. Pozdro <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Możliwe,że silniczek krokowy. Pozdro <bmw> Zazwyczaj to wina krokowca Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGON_85 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 problem ktory kaspri84 nawinol juz zarzegnany,okazalo sie ze pekla rurka i dostawala lewego powietrza dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody21 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja mam to samo co w temacie tylko ze na paliwie mam takie problemy a na Gazie idzie w miare fobrze. Wymienilem swiece przeplywomierz wsadzilem nowy silniczek krokowy s;rawdzony i nadal nic nie wiem co jeszcze mam sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi