LSR Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Cześć, zastanawiam się czy jest sens rozbierać czy łatwiej sprzedać w całości niżej przedstawioną e46. Zdekodowany vin: https://www.etkbmw.com/bmw/PL/vin/decoder/km67196/PL Samochód na chodzie i mogę włącznie z nim sprzedać zderzak, wzmocnienie, maskę, podłóżnice, chłodnice i lampe, aby ktoś mógl sobie to złożyć. W samochodzie zamontowany jest gaz PRINS. Jest też zawiecha sportowa, ale wezmę ją do swojej prawdopodobnie. Nie wiem co to są za felgi i ile są warte. Ktoś coś wie? Byłby zainteresowany? Felgi nie mają objechanych rantów, ale lakier bezbarwny się łuszczy i są do malowania. Ktoś chciałby jakieś inne elementy? Jeżeli szła by na części, to w pierwszej kolejności musiałby pójść silnik, żeby ktoś mógł go sobie odpalić. Cena za samochód z częściami do złożenia 5000, bez 4000. Samochód jest w powiecie lubańskim. Ja tam będę dopiero w weekend, więc jak ktoś ma jakieś pytania to kieruje do ojca: 601697628 Edytowane 6 Czerwca 2018 przez LSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Może byłbyś zainteresowany zamianą za motor Honde CBR 900 SC28 Street Fighter ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LSR Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Samochód jest sprowadzony, do rejestracji. Możliwy transport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Jak cena za kpl podłokietnik ? Poproszę info na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LSR Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Temat do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jakby ktoś coś potrzebował to mam ją na części Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.W Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 tylny dyfuzor ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zaklepany już razem z wydechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Interesowały by mnie tylne prawe drzwi + klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi