Maciek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Na początku witam wszystkich użytkowników forum, bo dawno mnie tu nie było... Zmieniłem mojego dieselka na e36 320i (trochę mi żal)... i w związku z tym mam pytanie: -czy ten silnik (m50) jest już na łańcuchu czy to jeszcze pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 hmm, lancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 pewnie ze lancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 thx, dobra wiadomość jeszcze jedno - nr silnika - gdzie on jest, bo nie mogę znaleźć żeby wpisać do tych papierów od akcyzy(przyjmą je bez niego?), bo przecież nie jest już wymagany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 nr silnika w dowodzie nie jest juz potrzebny ale w ksiazecce pojazdu z tego co pamietam jest on potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 nr silnika już nigdzie nie jest potrzebny, wpisujesz tylko wszędzie nr identyfikacyjny nadwozia VIN i tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi