static86 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam, mam problem. Skrzynia szumi na 4-ce, szczególnie jak auto cały czas się rozpędza, jak odejme gazu, to szum cichnie. Wiem, że olej mam troche zagęsty ale pewnie nie o to chodzi. Czyżby nowa skrzynia za niedługo? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A pewny jesteś że skrzynia a nie most? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 możesz mieć silentbloki na belce wyrypane i przenoszą Ci pracę dyfra na budę. Kumpel miał tak w E30 i wyciągnął dyfer, zawiózł do regeneracji, a gostek stuknął się w głowe i gada, że dyfer jak nówka. Wymienił te elementy i cisza. na rysunku nr 3 http://bmwfans.info/original/E30/4-T/318i-M40/ECE/L/M/1989/03/mg-33/ill-33_0211/ tylko wymiana tego wymaga zdjęcia belki, bo innaczej nie ściągniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
static86 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Myśle, że jakby to był most, to szum byłby obecny cały czas, a jest tak tylko na 4-ce. Ale udam się do mechanika i zobaczymy... dzięki za podpowiedzi. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi