zakunio Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Witam W moim turasie nie działa otwieranie tylnej szyby, w zasadzie od kupna i przyszedł aby to zrobić. Rozebrałem przycisk i mam pytanko czy drukowaną taśmę można wyciągnąć z tej "uszczelki" osadzonej w przycisku? Nie chciałbym czegoś urwać. Chce się dostać do kabli aby zrobić zworkę na chwilę. Może ktoś to przerabiał ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 A wiazke sprawdzales? Bo w większości problemów z nie otwierajaca się szybą to ona jest winowajca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakunio Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 6 godzin temu, Niedzwiedz napisał: A wiazke sprawdzales? Bo w większości problemów z nie otwierajaca się szybą to ona jest winowajca. Właśnie o to chodzi że kable w zawiasie mam całe, dlatego pytam czy jest możliwość otwarcia przez ten przełącznik. Jak nie to trzeba będzie zrzucać plastiki od wewnątrz i odchylić osłonę maksymalnie jak się da i tam grzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvin_1986 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Tą tasiemkę można uciąć na dole i dolutować do jej pinów zwykły przycisk zwierny za kilkanaście groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakunio Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Temat ogarnięty, przetarte kable, wcześniej nie w tym zawiasie ich szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi