maximus Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Proszę o zgłaszanie swoich kandydatur - patrz regulamin konkursu Zgłaszamy według regulaminu auta przez 5 dni czyli od 2 czerwca do 7 czerwca. W kandydaturach zgłaszamy min 2 fotki i przynajmniej krótki opis. Regulamin konkursu dostępny TUTAJ Zapraszam do zgłaszania swoich autek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Z braku zgłoszeń aut do konkursu "BMW MIESCIACA CZERWIEC 2007" przedlurzony zostaje termin zgłaszania aut do dnia 17 czerwca 2007. Prosimy o zgłaszanie swoich aut do konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 To ja zglosze swoj nowy nabytek Autko kupione od fana marki BMW w bardzo dobrym stanie jak na rocznik 1986. Lakier Arktiksblau-metalic. Silnik m20b20. Felgi 16" , sportowe zawieszenie, opony tyl 225 przod 205, z wyposazenia to ABS i eletryczne lusterka.Wszystko bardzo dobrze dopasowane, boczki w drzwiach i tapicerka w srodku w kolorze nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No to zeby konkurs sie mogł odbyc to ja dorzucam swoje autko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 no to ja dorzucę swoją - dla kontrastu z tuningiem :wink: krótki opis: BMW E30 silnik M20B23 czyli 2,3 ro 1984, nic nieprzerabiane znaczy seria :lol: , kapcie 205/50/15 oczywiście znaczka 325 już nie ma PS reszta fot - TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi