przemal Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Witam, problem mam tego typu że nie mam bmw e90 w ncs .... Domyślam się że potrzebuję sp-daten z e90. Czy może Ktoś z Was pomoże w tym temacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 @Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Witam, problem mam tego typu że nie mam bmw e90 w ncs .... Domyślam się że potrzebuję sp-daten z e90. Czy może Ktoś z Was pomoże w tym temacie ??? Pobierz sobie z tej strony. http://ibmw.info/programy/inpa-f/Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Dzięki Kolego za pomoc. Pobrałem sobie sp-daten do e90 a następnie instalowałem za pomocą tej instrukcji którą miałem gdzieś w notatniku zapisaną: ,, rozpakować w wygodne miejsce po rozpakowaniu struktura katalogów wygląda tak : z rozpakowanego katalogu \SP-daten-e89\ecu\ kopiujemy wszystkie pliki *.prg do lokalizacji X:\ediabas\ecu następnie z katalogu \SP-daten-e89\sgdat\ kopiujemy wszystkie pliki *.ipo do lokalizacji X:\ncsexpert\sgdat oraz z katalogu SP-daten-e89\daten\ kopiujemy wszystkie pliki do lokalizacji X:\ncsexpert\daten\e89 ostatnim etapem będzie skopiowanie z SP-daten-e89\daten\ 2 plików : e89aedoc.000 i e89at.000 do katalogu X:\ncsexpert\daten\ ,, Ale w dalszym ciągu nie mam e90 jak otwieram NCS-a ...... Mam ją kodować przez e89 ??? Edytowane 23 Maja 2018 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) E90 robisz przez pliki od E89, czyli w NCS wybierz e89 i działa Edytowane 19 Czerwca 2018 przez dindon1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi